Kiezen voor Penvita betekent kiezen voor een kennispartner

Bij Penvita neem je niet alleen maar losse standaard opleidingen af. Op Penvita kun je bouwen als het gaat om kennis, continu educatie en de eis van #geschiktheid. We zetten de voordelen van een partnership op een rij.

Penvita fungeert voor #Verantwoordingsorganen als vraagbaak. Penvita kan uw vragen beantwoorden en u kunt uitgebreid sparren over grote vraagstukken. Zo ontstaat een continue kennisuitwisseling tussen Penvita en #Verantwoordingsorganen en daarmee ook tussen Verantwoordingsorganen onderling. Meer dan alleen opleidingen, een kennisplatform.

Penvita heeft altijd een persoonlijke aanpak en benadering. We hebben oog voor de individuele klant en een specifieke situatie. Penvita Education levert maatwerk, omdat het sterk gelooft dat de klant daarmee het meest geholpen is.

Kiezen voor Penvita Education betekent borgen van continuïteit. Leden van Verantwoordingsorganen zijn gebonden aan een maximale zittingsduur. Het is van belang dat het kennisniveau van een #Verantwoordingsorgaan ten alle tijden ‘geschikt’ is. Ofwel Verantwoordingsorganen moeten op verschillende momenten worden (bij)geschoold. Met Penvita Education heeft u het HR-aspect in deze als het ware erbij. Ieder lid op het gewenste nivo, zo is het Verantwoordingsorgaan altijd #geschikt.